ViceRP
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike blazer mid 77 vintage black
#1
[Image: Harden_Vol._4_Shoes_Green_EF1000_010_hover_standard.jpg]
Vertraag snel en kijk hoe het spel zich ontvouwt. Deze basketbalschoenen zijn geïnspireerd op de kenmerkende speelstijl van adidas harden vol 4 camo. Ze zijn gebouwd met een leren bovenwerk voor een vergrendeld gevoel dat snelle richtingsveranderingen ondersteunt. Een responsieve tussenzool die energie teruggeeft bij elke eurostap, en de visgraat buitenzool zorgt voor extra tractie terwijl je start en stopt op een dubbeltje.
Deze iteratie wordt adidas falcon dames zwart wit in een combinatie van oranje, geel, roze, blauw en paars met zwarte overlays op het teengedeelte en de hiel. Wit wordt zowel op de eyestay als op de tussenzool gebruikt, wat zorgt voor een mooie scheiding van de gedurfde Hi-Res-kleuren.
Kith presenteert een redactioneel commentaar voor Nike's nieuwste model - het nike react element 55 dames wit. Dit dynamische silhouet heeft een agressief ontwerp, maar heeft als doel het lopen comfortabeler te maken. Een doorschijnend bovenwerk wordt gecombineerd met onder druk geplaatste zooleenheden geïnjecteerd met React-schuim voor optimale demping.
En dan zouden we dit nike blazer mid 77 vintage black als een echt product van deze specifieke samenwerking kunnen beschouwen zonder die kenmerkende ritssluiting. Misschien wel net zo essentieel is dat herkenbare script, net boven dat Swoosh.
https://www.sarenlist.com/

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)